07 Φεβρουαρίου 2024 In Εκδηλώσεις 0 σχόλιο

Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. το Νηπιαγωγείο "Άξιον Εστί"  διοργάνωσε  ένα βιωματικό εργαστήρι για γονείς,

στον Πολυχώρο του "άξιον εστί", στην Άλλη Μεριά με τίτλο : "ΠΑΙΧΝΙΔΙ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ".

Εμψυχωτής του εργαστηρίου , ο φίλος και συνεργάτης του σχολείου κος Γιάννης Θεοδώρου,

 εκπαιδευτικός-ειδικός εφαρμοσμένης παιδαγωγικής και θεατρικός εμψυχωτής.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου Γονείς και Εκπαιδευτικοί μέσα από δημιουργική συνεργασία  ξυπνήσαμε 

το υπέροχο χαμογελαστό παιδί που έχουμε μέσα μας και

περάσαμε όμορφα χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας με χαμόγελα μόνο!

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό στο κάτω μέρος της σελίδας.

07 Φεβρουαρίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο
?Τα εκπαιδευτήρια «Άξιον Εστί», για 6η συνεχόμενη χρονιά, φιλοξενούν ως εξεταστικό κέντρο τον Μαθηματικό Διαγωνισμό “Πυθαγόρας” της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
ℹ️Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες από την Β’ έως την Στ’ Δημοτικού και θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικά από το σπίτι.
❗️Κεντρικός στόχος του Διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη των βασικών Μαθηματικών ικανοτήτων – δεξιοτήτων που προσδιορίζουν τις δυνατότητες να σκέπτεται ο μαθητής με Μαθηματικό τρόπο και να αξιοποιεί βασικές Μαθηματικές έννοιες και διαδικασίες.
?️Σάββατο 9 Μαρτίου 2024
?Online
ℹ️Για περισσότερες πληροφορίες/δήλωση εγγραφής,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 24210-27767 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
21 Δεκεμβρίου 2023 In Νέα 0 σχόλιο

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και με αφορμή την Πανελλαδική Δράση «Χάρισε ένα βιβλίο-Δυνάμωσε το φως», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Άξιον Εστί δημιούργησαν ένα μοναδικό βιβλίο.

❤️Με αγάπη και φαντασία, οι σελίδες του βιβλίου συνθέτουν μια μοναδική περιπέτεια δίνοντας ζωή σε χαρακτήρες και κόσμους μαγικούς, συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την δημιουργία.

?Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Άξιον Εστί σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στην όμορφη αυτή περιπέτεια ανακαλύπτοντας τα μοναδικά δημιουργήματα τους.

?Ας μοιραστούμε όλοι μαζί τη χαρά της ανάγνωσης και ας ενισχύσουμε το ΦΩΣ στις ζωές όλων των παιδιών.

?Πιο κάτω θα ανακαλύψετε μερικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα βιβλία. Ελπίζουμε να βρείτε έμπνευση και χαρά σε αυτές τις επιλογές για τις γιορτινές σας αναγνώσεις??

Στο τέλος της αμάρτησης ακολουθεί φωτογραφικό υλικό με τις δημιουργίες μας.

#xariseenavivlio #dynamwsetofws #axionesti #axionestibabies #axionestikids #axionestischool #school #kids #creativity #bookstagram #christmasbook #christmasbooksforkids #christmastree #volos #voloscity #volosgreece #greece??

Σελίδα 1 από 11
Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Όλα τα Νέα