«Μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στα 25 παιδιά πανελλαδικώς που πέρασαν στην Γ΄ φάση του Διαγωνισμού OutoftheBoxChallenge 2024» Κύριο

21 Ιουνίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στα 25 παιδιά, πανελλαδικώς, που πέρασαν στην Γ΄ φάση του Διαγωνισμού Out of the Box Challenge 2024»
??Με μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την επιτυχία της μαθήτριας μας Γκίκα Μαρίας Μιχαέλας της Δ΄ Δημοτικού, η οποία κατόρθωσε να προκριθεί απευθείας στη Γ΄ Φάση του Διαγωνισμού «Out of the Box Challenge 2024»
??Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε και την μαθήτριά μας Τσιούκα Ευγενία η οποία είναι επιλαχούσα για τη Γ΄ φάση, καθώς και τον απόφοιτό μας Κιάκο Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται και αυτός ανάμεσα στους επιτυχόντες της Γ΄ φάσης.
✏️Οι μαθητές και οι μαθήτριές που διακρίθηκαν και πέρασαν στην Γ΄ Φάση του Διαγωνισμού, θα έχουν την ευκαιρία να να αντιμετωπίσουν τον ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ της Γ΄ Φάσης! Μία απαιτητική αλλά μοναδική εμπειρία για τα παιδιά!
? Η Γ’ φάση θα πραγματοποιηθεί στις 18 με 27 Ιουλίου, στο κτήμα Αμφίκαια, στον Παρνασσό.
?Οι επιτυχίες αυτές, τόσο στον διαγωνισμό «Out of the Box Challenge 2024», όσο και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς που συμμετείχαν και φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριές μας αποτελούν μια σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειες των παιδιών καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και όλων αυτών των χρόνων, αλλά και μία επιβράβευση της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους και τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας αυτά τα χρόνια.
??Συγχαρητήρια σε όλους!
Διαβάστηκε 42 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Νέα «Μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στα 25 παιδιά πανελλαδικώς που πέρασαν στην Γ΄ φάση του Διαγωνισμού OutoftheBoxChallenge 2024»