«Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄-Στ΄ Δημοτικού του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ βραβεύονται για τις επιδόσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών «Αριστοτέλης» 2024» Κύριο

14 Ιουνίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄-Στ΄ Δημοτικού του «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» βραβεύονται για τις επιδόσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών «Αριστοτέλης» 2024.
? Οι μαθητές και οι μαθήτριες που βραβεύτηκαν με τις επιδόσεις τους είναι οι εξής: Δανηλόπουλος Κωνσταντίνος, Καστανίδης Νηρέας, Μαραγιάννη Ιωάννα,Παπαγεωργίου Δημήτριος, Τσίρου Βασιλική από την Ε΄ Δημοτικού και Μανιώτης Σπυρίδων, Μανώλη Αφροδίτη, Σώκος Αίας, Τσίντρου Φωτεινή και Τσιούκα Ευγενία από την Στ΄ Δημοτικού.
??Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, αλλά και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που πήραν μέρος στον Διαγωνισμό,
για την μεγάλη τους προσπάθεια.
❤️Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν με αντίστοιχες επιτυχίες σε όλη την μετέπειτα πορεία τους!!
??Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών μας για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην σχολική κοινότητα του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.
??Ταυτόχρονα, συγχαίρουμε όλους τους και τις εκπαιδευτικούς του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, που καθημερινά χαμηλώνουν σε κάθε παιδί ξεχωριστά για να αναδείξουν τις ατομικές τους δεξιότητες.
Διαβάστηκε 69 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Νέα «Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄-Στ΄ Δημοτικού του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ βραβεύονται για τις επιδόσεις τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών «Αριστοτέλης» 2024»