36 διακρίσεις στους μαθηματικούς διαγωνισμούς 2024 Ακόμα μία εξαιρετική επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ Κύριο

13 Ιουνίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«36 διακρίσεις στους μαθηματικούς διαγωνισμούς 2024!! Ακόμα μία εξαιρετική επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ»
??Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στους φετινούς πανελλήνιους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Πυθαγόρας» και «Μικρός Ευκλείδης – Παιχνίδι και Μαθηματικά»
?Στα πλαίσια του 6ου Διαγωνισμού Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» που διεξήχθη διαδικτυακά, στις 9 Μαρτίου 2024, για παιδιά από Β’ έως Στ’ Δημοτικού, διακρίθηκαν 17 μαθητές και μαθήτριές του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ για τις υψηλές τους επιδόσεις (βαθμολογία άνω του 90%).
?Στα πλαίσια του 18ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ – ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ», ο οποίος διεξήχθη στις 5 Απριλίου 2024 για τις τάξεις Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, συμμετείχαν 1.510 μαθητές και μαθήτριες από 70 διαφορετικά Δημοτικά Σχολεία του Ν. Μαγνησίας, από τους οποίους και τις οποίες κατάφεραν και διακρίθηκαν μόνο 210 μαθητές για τις επιδόσεις τους, καθώς τα γραπτά τους συγκέντρωσαν βαθμολογίες άνω του 93%.
?Ανάμεσα στους διακριθέντες και στις διακριθείσες βρίσκονται 11 μαθητές και μαθήτριες του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.
??Θερμά συγχαρητήρια και σε ακόμα 8 μαθητές και μαθήτριές μας που κατάφεραν και διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους ανάμεσα σε 319 παιδιά, καθώς συγκέντρωσαν βαθμολογίες από 85% έως 92%.
??Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε όλους τους/τις εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που συντελούν
καθημερινά και αποτελούν τους συνοδοιπόρους των παιδιών στο ταξίδι της γνώσης και της επιτυχίας.
??Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες όλων των μαθητών και μαθητριών μας για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη όλων αυτών των χρόνων.
Διαβάστηκε 57 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Νέα 36 διακρίσεις στους μαθηματικούς διαγωνισμούς 2024 Ακόμα μία εξαιρετική επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ