«10 μαθητές και μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στους 158 μαθητές και μαθήτριες που πέρασαν πανελλαδικά στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού Out of the Box Challenge 2024» Κύριο

28 Μαΐου 2024 In Νέα 0 σχόλιο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Από τους 3.000 που πήραν μέρος στην Α’ Φάση του Διαγωνισμού, 10 μαθητές και μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στους 158 μαθητές και μαθήτριες που πέρασαν πανελλαδικά στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού Out of the Box Challenge 2024»
✏️ Μια πρόκληση φαντασίας, δημιουργικότητας, λογικής και κριτικής σκέψης όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ξεχώρισαν για ακόμη μία φορά!
??Συγχαίρουμε για την τεράστια αυτή επιτυχία,τους μαθητές μας Τσίντρο Αχιλλέα από τη Γ’ Δημοτικού, Γκίκα Μαρία Μιχαέλα, Κιάκο Δημήτριο, Κουτσίκου Μυρτώ, Μπουγά Χριστίνα Ιωάννα από τη Δ΄ Δημοτικού, Δανηλόπουλο Κωνσταντίνο από την Ε΄ Δημοτικού, Τσίντρου Φωτεινή και Τσιούκα Ευγενία από την Στ΄ Δημοτικού, αλλά και τον επιλαχόντα μαθητή μας Σίδα Κωνσταντίνο από τη Δ΄ Δημοτικού και την επιλαχούσα μαθήτριά μας Μαραγιάννη Ιωάννα από την Ε΄Δημοτικού.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε και τον απόφοιτό μας Κιάκο Παναγιώτη, ο οποίος κατόρθωσε και αυτός να περάσει στη Β΄ φάση.
❤️Συγχαίρουμε ταυτόχρονα και όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, καθώς η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας εκπαιδευτικών και μαθητών και ενός προγράμματος παιδαγωγικών δραστηριοτήτων που οδηγούν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της επίλυσης προβλημάτων.
??Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών μας, για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους.
Διαβάστηκε 24 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Νέα «10 μαθητές και μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στους 158 μαθητές και μαθήτριες που πέρασαν πανελλαδικά στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού Out of the Box Challenge 2024»