30 Νοεμβρίου -0001 In Νέα 0 σχόλιο
Σημαντική διάκριση για το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο άξιον εστί
η απόσπαση 2ης θέσης πανελλαδικώς στον Εθνικό Τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Open κατηγορία, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Τα θερμά μας
συγχαρητήρια στους μαθητές της Δ' Δημοτικού Σπαθή Δημήτριο, Κιάκο Παναγιώτη και Μανώλη Ελευθέριο, που αποτέλεσαν την ομάδα εκπροσώπησης του Σχολείου, μαζί με τον προπονητή τους κ. Κοντό Παναγιώτη, καθηγητή Πληροφορικής και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Σχολείου!!!
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
 
 
 
30 Νοεμβρίου -0001 In Νέα 0 σχόλιο
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας που ξεχώρισαν για τις ιδιαίτερα υψηλές τους επιδόσεις και βραβεύτηκαν στον 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με τίτλο «ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 2021», που πραγματοποιήθηκε για τις τάξεις Ε ́& ΣΤ ́ Δημοτικού στις 28 Μαΐου 2021 στον χώρο του άξιον εστί: Κουτσοπάνος Βασίλειος από την Ε’ Δημοτικού του σχολικού έτους 2020-2021, Βάρθη Ελευθερία-Δέσποινα, Γιαννούχος Σταύρος,
Κουφαλέξης Γεώργιος και Χριστοφίλη Νεφέλη από την Στ’ Δημοτικού του σχολικού έτους 2020-2021.
 
 
 
 
 
07 Ιουλίου 2021 In Νέα 0 σχόλιο
Στους θερινούς κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών ηλικίας 9-12 ετών που διεξάχθηκαν στην Λάρισα το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, όπου έλαβαν μέρος 19 αθλητικά σωματεία από όλη την Θεσσαλία και 400 αθλητές και αθλήτριες, η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου και μαθήτρια του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου άξιον εστί Μπουρλότου Σοφία κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση σε πανθεσσαλικό επίπεδο, στο αγώνισμα των 100 μέτρων ελεύθερο, με ατομικό ρεκόρ και χρόνο 1.29.16. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου, κ. Αδαμόπουλο Δημήτριο, ο οποίος με ειδικότητα στην Κολύμβηση ηγείται και στα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου, συνδυάζοντας την φυσική και πνευματική αγωγή τουεκπαιδευτικού προγράμματος του Σχολείου με το υγρό στοιχείο και την αθλητική εκπαίδευση μέσα από την κολύμβηση. 
 
30 Νοεμβρίου -0001 In Νέα 0 σχόλιο
ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ
Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
Μεταξύ των 154 συμμετεχόντων, των 97 επιτυχόντων και των 22 αριστούχων στις εισαγωγικές εξετάσεις του Μουσικού Γυμνασίου Βόλου, πρώτη ανάμεσα στους πρώτους εισαχθέντες τοποθετείται η μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου άξιον εστί Χριστοφίλη Νεφέλη, κάνοντας περήφανη ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του άξιον εστί.
 
 
Σελίδα 1 από 9
Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ